keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Asiakkaiden tilanteiden mukaan venyvä ja paukkuva palveluyritys. Teemme kodin pienkorjauksia, sekä kodin ja pihan huoltotöitä, pihojen raivauksia, puiden kaatoja, muutto- ja kuljetuspalveluita


Asiakkaiden tilanteiden mukaan venyvä ja paukkuva palveluyritys. Teemme kodin pienkorjauksia, sekä kodin ja pihan huoltotöitä, pihojen raivauksia, puiden kaatoja, muutto- ja kuljetuspalveluita etc.

Tiedustelut / tilaukset ensisijassa sähköpostilla

Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin: 044-3380291 Huomio: Whatsup toimii paremmin kuin normipuhelinlinja, koska voi kuvaa ja videota laittaa ilman exramaksuja. Facebook viestintä on hanurista ko palvelun jatkuvan erilaisten estotoimintojan takia. Joten facebookille vain ns. "keskaria" = pitäköön tunkkinsa. Joten jos näette palvelublogejani fb:ssä niin laittakaa tulemaan sähköpostia talonmiespalvelu@gmail.com = ei mitään ns yv-viestejä. Kiitos.

 Erilaisten pensasaitojen alasleikkaukset/ muotoon leikkaukset, pihapuiden kaadot Tampere Pirkanmaa talousalueellaNäin keväällä on hyvä muistaa harjata / harjauttaa pihan kiveykset pois talven sepeleistä:

Pihojen raivaukset erilaisilla ko tarkoituksiin tarkoitetuilla leikkureilla: Siimaleikkuri, vesakkoterä, raivausterä, moottorisahat etc
Tiedustelut / tilaukset ensisijassa sähköpostilla

Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelin: 044-3380291 Huomio: Whatsup toimii paremmin kuin normipuhelinlinja, koska voi kuvaa ja videota laittaa ilman exramaksuja. Facebook viestintä on hanurista ko palvelun jatkuvan erilaisten estotoimintojan takia. Joten facebookille vain ns. "keskari" = pitäköön tunkkinsa.

Kuolleiden vaurioituneiden oksistojen pudotukset teleskooppisahoilla:
Autamme myös Tampereen talousalueella ja Pirkanmaalla mökkienne toimissa veneiden vedoista rantaan alkaen tai talviteleiltä vesille. 


Käytössämme tarvittaessa lompakkotalja ymv taljaa vedoissa niin ei tule ongelmaa ko hommissa. Kauttamme saa käyttöönsä tarvittaessa tilanteen vaatimat ammattitaitoiset miehet, kun käteistä lyödään heti kouraan kun aloitetaan hommat


Palvelemme monipuolisesti laidasta laitaan kattorännien tyhjäyksistä ruohikoiden leikkauksiin ja maanpinnan muokkauksia myöden tilausten mukaan:

--------------------
https://handyman-pirkanmaa.blogspot.com/
------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti